Nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria15/03/2022 |
||||||
El CETT ofereix el curs vinent un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria. En tres anys, l’estudiant obté la titulació oficial de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i un diploma de Pastisseria del CETT. Si vols estudiar cuina i pastisseria, aquesta és la millor opció. Com són les classes de Cuina, Gastronomia i PastisseriaLes classes es fan en grups reduïts i en torn de matí:
Sortides laboralsQuan acabis els estudis, podràs treballar com a:
Podràs treballar en empreses del sector gastronòmic com restaurants, hotels, càterings i esdeveniments gastronòmics. Pràctiques de cuina, gastronomia i pastisseria
Continuïtat dels estudisUn cop aprovat aquest cicle, podràs continuar amb formacions de Grau Superior.
|
||||||