El seminari de Compra Pública Alimentària Sostenible, dimecres a l’Hotel Alimara10/06/2022 |
|
L’Hotel Alimara acull el seminari de Compra Pública Alimentària Sostenible el dimecres 15 de juny. Es tracta d’una iniciativa organitzada per Justícia Alimentària, amb el suport de la Universitat de Barcelona, el CETT, l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. A qui es dirigeix el seminariEstà pensat per personal responsable de compres del sector públic, empreses del tercer sector, AFA i entitats d'economia social que volen aprofundir en el marc jurídic que garanteix que els serveis públics ofereixin una alimentació saludable, respectuosa amb el medi ambient i que tingui un impacte en l’economia de proximitat. Programa del seminariEl seminari es divideix en quatre parts: PRIMERA PART Compra pública alimentària: qüestions generals Modera: Òscar Casanovas i Ibàñez, professor titular de Dret i Política Turística. CETT-UB 10.00h L’alimentació saludable com a bé fonamental i els Objectius de Desenvolupament Sostenible Héctor Silveira Gorski, professor agregat de Filosofia del Dret. Universitat de Barcelona 10:45h Els contractes de servei i de concessió en la compra pública alimentària Rafael Fernández Acevedo, professor titular de Dret Administratiu. Universidad de Vigo SEGONA PART La compra pública alimentària en els plecs de condicions Modera: Vicenç Aguado i Cudolà, Catedràtic de Dret Administratiu. Universitat de Barcelona 12.00h L’alimentació saludable en les clàusules socials i ambientals de la contració del sector públic: la perspectiva espanyola José Ignacio Cubero Marcos, professor agregat de Dret Administratiu. Euskal Herriko Unibertsitatea 12.45h L’alimentació saludable en les clàusules socials i ambientals de la contració del sector públic: la perspectiva italiana Vera Parisio, Catedràtica de Dret Administratiu. Università degli Studi di Brescia TERCERA PART Alimentació saludable i polítiques públiques Modera: Joan Pere López Pulido, professor associat de Dret Administratiu. Universitat de Barcelona 16:00h La lluita contra el malbaratament d’aliments: instruments jurídics Laura Salamero Teixidó, professora agregada de Dret Administratiu. Universitat de Lleida 16.45h Hàbits de vida saludable i lluita contra l’obesitat: instruments jurídics Francisco Bombillar Sáenz, professor Titular de Dret Administratiu. Universidad de Granada QUARTA PART Taller sobre redacció de plecs 17.30h Alimentació saludable i redacció de clàusules en els plecs de condicions Cooperativa Femprocomuns Cloenda 19:30h Cloenda institucional Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT
|
|