Serveis en línia
INICI > Notícies > Maria Abellanet nou membre de la Comissió de la Taula de Turisme de Catalunya

Maria Abellanet nou membre de la Comissió de la Taula de Turisme de Catalunya
08/03/2013  

La Directora General del CETT, Maria Abellanet, ha estat  nomenada oficialment, aquest mes de febrer, vocal de la Comissió sectorial de Coneixement i Estratègia de la Taula de Turisme. Aquesta comissió treballa temes relacionats amb la formació, la innovació, la investigació i les anàlisi turístiques.

La Taula de Turisme, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, és una plataforma d’interlocució amb el sector, on tots els agents que incideixen en l’activitat turística de Catalunya participen de forma estable i permanent.

Amb aquesta eina, la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Ocupació vol afavorir la col•laboració i la cooperació entre els agents públics i privats, la compartició de coneixement, l’ús eficient dels recursos disponibles i l’adopció de mesures de millora de la competitivitat del sector turístic català. Constitueix, per tant, un marc d’actuació, integrador i flexible, que propicia la màxima cooperació i coresponsabilitat público-privada per fer front als reptes que es plantegen en l’ordenació, programació, coneixement, estratègia, qualitat i innovació en el sector turístic de Catalunya.

La Taula de Turisme està formada per un Consell rector i per quatre comissions sectorials. 

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=75510

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014