Serveis en línia
INICI > Notícies > El CETT seu de la presentació de la iniciativa MASROIG VI SOLIDARI 2013

El CETT seu de la presentació de la iniciativa MASROIG VI SOLIDARI 2013
07/05/2013  

El propietari de Vila Viniteca, Quim Vila i l'escriptora Empar Moliner varen presentar el passat dijous 9 de maig a les 19.00 hores al CETT la tercera edició de "Masroig Vi Solidari", una iniciativa que uneix vi i solidaritat de la mà de set cellers del Masroig (DO Montsant) per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. En l'acte es va presentar la nova anyada de Masroig Vi Solidari, així com la proposta d'etiquetatge duta a terme per l'estudi Atipus. També han participat en el disseny de l'etiqueta els alumnes de les cinc escoles del Priorat i els pacients de la unitat d'oncologia infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Els cellers participants van ser: Orto vins; Orto vins; Coca i Fitó; Dit Celler, Cellers Can Blau, El Vi a Punt; Celler El Masroig i Mas de l'Abundància. En total es  posaran a la venda 1.500 ampolles de vi solidari, que es vendran a 10 euros durant la III Fira del Vi Solidari que es realitzarà el dissabte 8 de juny a Masroig. 

Per aquelles persones que no puguin anar a la festa però que vulguin col•laborar amb la iniciativa, es podran comprar ampolles a través  del web www.vilaviniteca.es.

Podeu, a través de l'enllaç, visualitzar el vídeo que es va fer. 

Més informació...
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=77606

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014