Serveis en línia
INICI > Notícies > El CETT, seu de la IV Semifinal del Concurs Cocinero del Año

El CETT, seu de la IV Semifinal del Concurs Cocinero del Año
04/12/2013  

La quarta semifinal, de Catalunya, Balears i Aragó, del Concurs Cuiner de l'Any 2014 es va celebrar el passat 4 de desembre de 2013 a les instal • lacions de l'Escola d'Hoteleria del CETT i de l’Hotel Alimara. També va tenir lloc la quarta semifinal del Concurs Cambrer de l'Any, novetat d’aquest any.

El professors de cuina Òscar Teixidó i Dani Otero van formar part del jurat tècnic de cuina. El professor de sala, Guillermo Vives, també va ser jurat en el concurs de cambrers.

Es va alçar com a guanyador d'aquesta semifinal Albert Ortiz Lázaro, xef del restaurant Axol de Cambrils, amb un menú compost per Lloms, calls i foie de bacallà amb pèsols del Maresme i parmentier fumat com a entrant, de plat principal una Royal d'ànec amb olives negres, taronja, foie gras i pera de Puigcerdà, i de postres Bavaroise de formatge fresc, cheesecake, gerds i pebre rosa.

En segon i tercer lloc es van classificar Víctor Trochi (restaurant Les Magnolies a Girona) i Marc Mallasén (restaurant de l'Hotel Comtes de Barcelona). La semifinal va enfrontar en la nostres cuines a vuit xefs d'Aragó, Balears i Catalunya. El jurat va comptar amb grans professionals com Jordi Cruz, Quim Casellas, Oriol Ivern, el crític Philippe Regol i també amb la directora de l'Escola d'Hoteleria del CETT, Nan Ferreres


El Concurs Cuiner de l'Any (CCA) és un esdeveniment gastronòmic dirigit a xefs professionals que es desenvolupa a través de cinc semifinals que se celebren per a tota Espanya durant el transcurs de dos anys.

El mes de març de 2014 se celebrarà a Barcelona la Gran Final Nacional d'aquesta cinquena edició.

L'espai BCN Vanguardia del Saló Restaurama (fira Alimentaria'14), acollirà aquest singular esdeveniment del que sortirà el campió absolut.

Àlbum de fotos:

El Concurso del Cocinero del Año al CETT

 

Més informació:

Més informació...
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=97988

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014