Premis CETT Alimara >

Coneix el CETT

Fotografia de: Coneix el CETT | Premis CETT Alimara

EL VALOR DE LES EXPERIÈNCIES

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia. Adscrit a la Universitat de Barcelona i amb una clara vocació internacional, compta amb un equip de professionals especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió del coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Amb una trajectòria de 50 anys, el CETT s’ha convertit en un centre que connecta persones i que vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial i institucional. Compromès amb qui viu l’aprenentatge com un creixement i com una oportunitat per assolir projectes vitals a través de la interacció amb l’entorn i les persones.

Gràcies al seu recorregut i al seu paper com a agent de canvi del sector, els estudiants tenen l’oportunitat de viure al CETT una experiència formativa única, en contacte amb la realitat i que alhora els capacita per anticipar-se als nous reptes i tendències socials. Des d’una aposta ferma pel compromís amb la societat i el país, i amb un esperit de transformació constant, el CETT aporta valor per a la consecució d’un sector més professional i sostenible.

www.cett.es/ca