-Anacarar l'arròs amb el sofregit.
-Mullar amb el brou molt calent. Rectificar de sal.
-Coure a foc fort 8 minuts. Rectificar. Baixar el foc al mínim durant 6 minuts.
-Afegir el safrà i les verdures sense moure l'arròs.
-Acabar amb les herbes picades.
-L'arròs sobretot que sigui sec.
Per a les verdures
100
g
Carbassó
500
g
Carxofa
100
g
Espàrrecs
100
g
Pastanaga
8
g
Sal
-Netejar les verdures i tallar en forma de dau (0,5x0,5cm).
-Escaldar en aigua amb sal i reservar.
Per al fondo de porc
200
g
Ceba
500
g
Costella de porc
500
g
Gallina
2
u
Nyora
150
g
Pastanaga
4
u
Peus de porc
25
g
Sal
200
g
Tomàquet canari
-Netejar molt bé totes les peces.
-Coure els peus durant 10 minuts amb aigua. Colar i reservar.
-Posar en una cassola tots els ingredients i Coure lentament 4 hores.
-Colar, Rectificar i reservar.
-Dessossar els peus de porc, la gallina i la costella.
Per al sofregit
10
g
All sec
300
g
Ceba
400
g
Magra de porc
1
cl
Oli d'oliva
6
g
Pebre negre mòlt
1
g
Pebre vermell dolç
15
g
Sal
200
g
Tomàquet canari
-Picar la ceba a brunoise.
-En una cassola Sofregir la ceba i els alls sencers.
-Posar el tomàquet, els daus de magra de porc (1x1cm) i deixar que la carn agafi color.
-Posar la carn del fondo dessossada, deixar torrar i afegir el pebre vermell.
-Deixar Coure i Rectificar de sal.
Comentaris
Acompanyem aquest arròs amb un vi negre jove.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.