Fotografía de: Arroz de carne magra de cerdo y verduras
Universidad de Barcelona

Arroz de carne magra de cerdo y verduras

Tipus: Entrants calents
Personas: 4

Fotografía de: Arroz de carne magra de cerdo y verduras

Per a l'arròs
Per a les verdures
Per al fondo de porc
Per al sofregit

Ingredientes Elaboración
Para el arroz
400 g Arroz bomba
1 g Estil safrà
20 g Julivert
30 g Porradell
-Anacarar l'arròs amb el sofregit.
-Mullar amb el brou molt calent. Rectificar de sal.
-Coure a foc fort 8 minuts. Rectificar. Baixar el foc al mínim durant 6 minuts.
-Afegir el safrà i les verdures sense moure l'arròs.
-Acabar amb les herbes picades.
-L'arròs sobretot que sigui sec.
Para las verduras
100 g Calabacín
500 g Alcachofa
100 g Espárragos
100 g Pastanaga
8 g Sal
-Netejar les verdures i tallar en forma de dau (0,5x0,5cm).
-Escaldar en aigua amb sal i reservar.
Para el fondo de cerdo
200 g Cebolla
500 g Costilla de cerdo
500 g Gallina
2 u Nyora
150 g Pastanaga
4 u Pies de cerdo
25 g Sal
200 g Tomàquet canari
-Netejar molt bé totes les peces.
-Coure els peus durant 10 minuts amb aigua. Colar i reservar.
-Posar en una cassola tots els ingredients i coure lentament 4 hores.
-Colar, rectificar i reservar.
-Dessossar els peus de porc, la gallina i la costella.
Para el sofrito
10 g Ajo
300 g Cebolla
400 g Magra de cerdo
1 cl Oli d'oliva
6 g Pimienta negra molida
1 g Pimentón dulce
15 g Sal
200 g Tomàquet canari
-Picar la ceba a brunoise.
-En una cassola sofregir la ceba i els alls sencers.
-Posar el tomàquet, els daus de magra de porc (1x1cm) i deixar que la carn agafi color.
-Posar la carn del fondo dessossada, deixar torrar i afegir el pebre vermell.
-Deixar coure i rectificar de sal.
Comentarios
Acompañamos este arroz con un vino tinto joven.