Fotografia de: Informació relacionada amb el Covid-19 al CETT | Covid-19 informació
Universitat de Barcelona
cettthroughmyhome

El CETT, preparat per a la formació online

Des del CETT donem continuïtat la formació acadèmica que impartim. La situació actual és excepcional i, com a tal, planteja molts reptes que, sens dubte, hem de superar donant el millor de nosaltres. És més necessari que mai, doncs, treballar conjuntament per donar resposta a aquests desafiaments, com contribuir a aturar el COVID-19 i garantir la seguretat de tota la comunitat.

Hem aturat l’activitat presencial, però continuem amb la formació en línia, a través de canals telemàtics que ens permeten dur a terme la major part dels continguts previstos en un format diferent com és el virtual. Els alumnes són el centre i la raó de ser del CETT, i és per això que tenim la voluntat de treballar incansablement per seguir formant, a través de diferents canals, als futurs professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Comptem, així, amb un professorat preparat amb les eines i la metodologia necessàries i que sens dubte utilitzarà tots els recursos al seu abast per seguir la docència tot intentant mantenir en tot moment la planificació prevista o, en casos en els quals sigui més difícil, buscant la millor alternativa per als alumnes.

Com a centre universitari tenim una gran responsabilitat amb tota la comunitat, però també especialment amb l’alumnat i les famílies que confien amb nosaltres, a qui garantim que seguirem transmetent tots els coneixements que necessiten els joves amb gran talent i que han escollit dedicar-lo a aquests sectors.

Des de la ferma aposta del CETT per la innovació a les aules, fem nostra la formació online en aquests moments d’incertesa per acompanyar els alumnes durant el seu aprenentatge, també, des dels seus ordinadors.