Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT
Sol·licita informació
Beques CETT

Beques CETT

2021-2022 #CETTisFuture

CETT Fundació amplia el programa d'ajudes als estudiants i crea noves beques per al curs 2021/2022.

Aquestes noves beques han estat concebudes especialment tenint en compte les dificultats que ha generat la COVID-19 en la societat i l'alumnat, i se sumen a les que ja s'oferien anualment. Tot plegat des de la ferma convicció que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals per a la transformació de l'entorn i la societat.

Les noves ajudes creades per la CETT Fundació són:

BECA D'ESTUDIS

Sent fidels als principis de la CETT Fundació, aquesta és una beca perquè els estudiants de Cicles Formatius i Graus del CETT amb dificultats econòmiques que demostren interès i capacitat acadèmica i professional, puguin continuar estudiant.

Període de sol·licitud: Del 1 al 20 de juny del 2021

BECA A L'EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA - ALUMNES DE NOU ACCÉS
Es tracta d'un ajut que premia l'excel·lència dels estudiants que cursen estudis per primera vegada al CETT.

Període de sol·licitud: Del 15 al 20 de juliol de 2021

BECA MOU-TE! ACADÉMICA

Aquesta ajuda permet que l'alumnat del CETT de Graus, realitzi part els seus estudis universitaris a l'estranger en una de les universitats amb les quals el CETT-UB té convenis bilaterals així com la beca ERASMUS.

Període de sol·licitud: Del 8 al 20 de juny del 2021

BECA MOU-TE! INTERNACIONAL INTERNSHIPS
És una beca per a fomentar la mobilitat i la internacionalització dels estudiants de graus o cicles superiors que estiguin acabant els seus estudis o que ho hagin fet recentment. Amb aquesta ajuda podran realitzar pràctiques internacionals segons la seva formació i aconseguiran un perfil professional molt més competitiu.

BECA TALENT DE NOU ACCÉS PER A CICLES FORMATIUS DE CUINA I SERVEIS DE RESTAURACIÓ,GRAUS UNIVERSITARIS

CETT Fundació ha creat les noves Beques Talent de nou accés per a premiar el talent de totes les persones que vulguin començar els seus estudis al món del turisme, l’hoteleria o la gastronomia en cicles i graus universitaris en el CETT.

Període de sol·licitud: Del 12 al 25 de juliol del 2021

BECA TALENT PER A MÀSTERS UNIVERSITARIS (GRADUATS DE LA UNIÓ EUROPEA O DE LLATINOAMÈRICA)

CETT Fundació ha creat les noves Beques Talent de nou accés. Aquestes ajudes volen fomentar i premiar l'excel·lència acadèmica de l'alumnat graduat provinent de la Unió Europea i de Llatinoamèrica que desitgin cursar un màster al CETT.

Període de sol·licitud: Del 22 de març al 25 de juliol del 2021

BECA PER A ESTUDIS DE POSTGRAU (MÀSTERS, POSTGRAUS I CURSOS D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA) PER A DIPLOMATS I GRADUATS CETT

És una beca perquè l'alumnat diplomat o graduat all CETT pugui cursar un postgrau o màster i pugui continuar els seus estudis en el centre.

Període de sol·licitud: Del 12 al 25 de juliol de 2021

BECA TFG / PFG EN EMPRESA INTERNACIONAL

CETT Alumni atorga aquesta beca per als projectes de final de Grau Universitari del CETT-UB que promoguin la investigació, l'emprenedoria així com projectes reals dins del sector del Turisme, l'Hoteleria o la Gastronomia.

Període de sol·licitud:

  • Període 1 de presentació (únicament per a Graus): Del 29 de novembre al 3 de desembre de 2021
  • Període 2 de presentació (tant per Graus Graus com per Màsters): Del 7 al 11 de març de 2022

BECA DE COL·LABORACIÓ

És una ajuda per a contribuir a l'accés als estudis de l'alumnat del CETT de qualsevol de les formacions oficials (cicles formatius, graus, màsters universitaris) a través de la col·laboració en els diferents departaments o unitats de negoci del Grup CETT.

Període de sol·licitud: Consultar amb el departament de Career Services

BEQUES MINOR

Aquestes beques permeten la internacionalització dels estudiants gràcies una estada acadèmica d'un semestre a l'estranger en una de les universitats amb les quals la CETT té conveni i obtenir a més un certificat d'especialització d'un programa Minor.

Tots els estudiants del CETT podran pagar els seus estudis en 6, 10, o 12 mesos mitjançant finançament bancari, sense interessos i amb un descompte del 5% en l'import de les quotes.

Amb totes aquestes mesures el CETT, a través de la CETT Fundació, continua posant en el centre a les persones i ajudant a l'alumnat en la seva formació i en el desenvolupament de la seva carrera professional.

A més durant el pròxim curs continuarem vetllant per la seguretat de tota la comunitat del CETT: alumnat, professionals, quadre docent i treballadors, implementant les mesures estipulades i conciliant l'activitat formativa i professional. Tot això al mateix temps que incorporem nous sistemes d'aprenentatge, tant a les aules virtuals com en les presencials.

Sol·licita informació

Viu l'experiència CETT!

landing beques somfutur

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Grau Cuina

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Aules de Graus

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Aules teòriques

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Cuines cicles formatius

Masters 2020

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Jardí

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Aules 

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Aules 

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Aules

Fotografia de: Beques CETT #somfutur | CETT

Passadís 

CETT Fundació és una entitat privada fundada l'any 2000 per Gaspar Espuña, pertanyent al CETT, centre de referència en l'àmbit de la formació del turisme, la hotelería i la gastronomia. La fundació té com a principal objectiu estrènyer els llaços del CETT amb el sector professional i institucional, potenciar la internacionalització del centre, incentivar la formació i la recerca en els seus àmbits, i promoure els valors del CETT com la responsabilitat social empresarial i la sostenibilitat.

#ThroughConnection