Fotografia de: Projectes Erasmus + en curs | CETT
Universitat de Barcelona

Projectes Erasmus + en curs

CULINARY CARAVAN ON THE MOVE

Entre 2016 i 2018, l’Escola Tècnica Professional del CETT forma part del projecte Culinary Caravan on the Move, juntament amb diferents escoles d’Hoteleria i de Negocis de quatre països europeus: **Finlàndia, Itàlia, Espanya i Letònia. **

Culinary Caravan on the Move es una associació estratègica entre centres educatius (KA2), finançada amb fons europeus en el marc del programa Erasmus+.

El seu objectiu és crear un mòdul formatiu, pràctic, col·laboratiu i innovador, per desenvolupar les capacitats emprenedores dels estudiants, que treballen a cada escola guiats pels seus professors, i assessorats per empresaris o experts del sector.

Gràcies a aquesta metodologia, els estudiants desenvolupen el pla de màrqueting de quatre iniciatives de Street Food, seguint el model d’una Pop Up Store, a través d’una plataforma d’e-learning i de les xarxes socials,

Es tracta d'un projecte educatiu, basat en la internacionalització, l’aprenentatge digital, la cooperació on-line i la mobilitat. Per tant entre 2016 i 2018, els diferents equips d'estudiants i professors viatgen a cadascun dels països per participar en la posada en marxa real del negoci.