La CETT Fundació premia els millors Treballs de Final de Grau i Cicles Superior 2024-2025

Els premis reconeixen l’excel·lència acadèmica dels diferents projectes i impulsen la creació, generació i transferència de coneixement en el sector.
La CETT Fundació atorga aquests premis amb l’objectiu d’incentivar l’alumnat del Grau en Turisme, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques i dels Cicles Formatius de Grau Superior a desenvolupar els seus Treballs de Final de Grau i de Cicle amb rigor, qualitat i profunditat. A través d’aquest reconeixement, es vol fomentar l’excel·lència acadèmica i oferir un estímul que impulsi la creativitat i la professionalitat de l’alumnat.
Enguany, s'han premiat els següents projectes:
Premis als millors Treballs de Final de Graus Universitaris CETT-UB
Grau en Turisme
- “Retos en las normativas del sector de la restauración catalana: análisis de la (in)equidad regulatoria entre grandes empresas y pequeños autónomos”, per l'alumna Alexandra Rossi amb tutorització de Núria Guitart.
El jurat destaca la seva madura i rigorosa mirada científica, que demostra un esforç crític profund i un excel·lent exemple de recerca qualitativa. De la mateixa manera, valora la pregunta plantejada, així com les seves implicacions per al sector turístic.
- Accèssit al projecte “The role of the bundling strategy in the purchase of complementary services in hotels: the case of breakfast”, per l'alumna Ariadna Mostajo amb tutorització del Dr. Oriol Anguera.
El jurat subratlla que és un treball molt aplicat i rigorós, modèlic pel que fa a la recerca quantitativa, a la vegada que la seva inscripció dins d'un esquema experimental clar i estructurat amb aplicabilitat directa al sector hoteler.
Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques
- “Aprofitament de subproductes de la sèpia officinalis aplicat a elaboracions gastronòmiques”, per l'alumne Oriol Rosique amb tutorització de Felipe Celis i Mikel Diez.
El jurat realça la seva innovació i compromís social, per la seva recerca empírica i aplicada de la lluita contra el malbaratament alimentari. Així, valora la seva aportació trencadora i les seves possibles aplicacions.
Premis als millors Treballs de Final de Cicles Formatius de Grau Superior
-
“ARRELS EVENTS S.L.U”, per l’alumna Taidy Manue Renaud Pardo, del cicle de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, sota la tutoria de Marta Oliva Font.
El tribunal ha ressaltat l’originalitat, la recerca i el detall del projecte, així com la qualitat de la presentació, les habilitats comunicatives i els materials de suport. De la mateixa manera, s’ha valorat molt positivament l’atenció als detalls, com l’ús de samarreta i programa imprès. Finalment, el jurat ha decidit guardonar el projecte per la seva solidesa i implicació demostrada.
Consulta tota la informació sobre els premis acadèmics de la CETT Fundació.
