La CETT Fundació premia els millors Treballs de Final de Grau i Cicles Superior 2024-2025

02.10.25
Imatge
Premios CETT Fundació 2025

Els premis reconeixen l’excel·lència acadèmica dels diferents projectes i impulsen la creació, generació i transferència de coneixement en el sector. 

La CETT Fundació atorga aquests premis amb l’objectiu d’incentivar l’alumnat del Grau en Turisme, del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques i dels Cicles Formatius de Grau Superior a desenvolupar els seus Treballs de Final de Grau i de Cicle amb rigor, qualitat i profunditat. A través d’aquest reconeixement, es vol fomentar l’excel·lència acadèmica i oferir un estímul que impulsi la creativitat i la professionalitat de l’alumnat. 

Enguany, s'han premiat els següents projectes: 

Premis als millors Treballs de Final de Graus Universitaris CETT-UB

Grau en Turisme 

  • Retos en las normativas del sector de la restauración catalana: análisis de la (in)equidad regulatoria entre grandes empresas y pequeños autónomos”, per l'alumna Alexandra Rossi amb tutorització de Núria Guitart. 

El jurat destaca la seva madura i rigorosa mirada científica, que demostra un esforç crític profund i un excel·lent exemple de recerca qualitativa. De la mateixa manera, valora la pregunta plantejada, així com les seves implicacions per al sector turístic.  

  • Accèssit al projecte “The role of the bundling strategy in the purchase of complementary services in hotels: the case of breakfast”, per l'alumna Ariadna Mostajo amb tutorització del Dr. Oriol Anguera. 

El jurat subratlla que és un treball molt aplicat i rigorós, modèlic pel que fa a la recerca quantitativa, a la vegada que la seva inscripció dins d'un esquema experimental clar i estructurat amb aplicabilitat directa al sector hoteler. 

Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques 

  • Aprofitament de subproductes de la sèpia officinalis aplicat a elaboracions gastronòmiques”, per l'alumne Oriol Rosique amb tutorització de Felipe Celis i Mikel Diez. 

El jurat realça la seva innovació i compromís social, per la seva recerca empírica i aplicada de la lluita contra el malbaratament alimentari. Així, valora la seva aportació trencadora i les seves possibles aplicacions.

Premis als millors Treballs de Final de Cicles Formatius de Grau Superior

Imatge
Premios CETT Fundació 2025
Categories
CETT Fundació
Investigació
Talent