Fotografia de: Raons per cursar el grau | Especialitat de Direcció De Negocis Digitals Turístics
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar el grau
Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021

Raons per cursar el grau

BARCELONA

T’ofereix la possibilitat d’estudiar turisme a Barcelona, al Campus CETT, el centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, amb més de 50 anys de trajectòria, adscrit a la UB.

PERSONALITZACIÓ DEL TEU PERFIL

Et permet obtenir la titulació de Graduat en Turisme amb Menció oficial en Direcció de Negocis Digitals Turístics per la UB. Complementàriament, també pots personalitzar el teu perfil professional gràcies als itineraris d’intensificació de l’especialització. En cursar un itinerari rebràs un diploma d’expert en la temàtica escollida expedit pel CETT.

DOBLES GRAUS INTERNACIONALS

A través dels dobles graus internacionals, pots obtenir dues titulacions universitàries oficials en poc més de quatre anys. Estudiant tres cursos al CETT i un curs a la universitat escollida (Grenoble École de Management de França, JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia o Michigan State University d’Estats Units), obtindràs el Títol Oficial de Grau de Turisme CETT i el títol oficial d’un d’aquests centres reconeguts per la seva excel·lència acadèmica i prestigi. Amb el doble grau, aconseguiràs un avantatge competitiu al mercat laboral.

COMPETENCIES DE VANGUARDIA

Et convertirà en un professional multilingüe altament demandat i polivalent: totes les empreses –no només les turístiques– d’avui en dia necessiten incorporar amb urgència responsables de marketing digital, de l’e-commerce, analistes web, experts en user experience i social media manager especialitzats..., o desenvolupadors de nous models de negocis digitals amb competències per liderar i transformar projectes adaptats a les noves realitats i als canvis del sector, de manera que també podràs aplicar els teus coneixements a altres sectors.

ACTIVITATS EN EL SECTOR

Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà, per exemple, conèixer de primera mà les estratègies de comercialització digital de nombroses empreses del sector del turisme.

DOCENTS COMPROMESOS I INNOVADORS

Compta amb professorat amb un gran rigor acadèmic i una reputada i sòlida trajectòria professional en l’àmbit del turisme i els negocis digitals, que porta a terme un seguiment individualitzat que potenciarà la teva ocupabilitat.

TECNOLOGIES EMERGENTS APLICADES AL TURISME

Desenvoluparàs coneixements, habilitats i talent relacionats amb les noves tecnologies digitals emergents i els reptes digitals en turisme (bots, IA, IoT, cloud computing, DATA, mobile, social...), i treballaràs amb metodologia innovadora 4.0 (Flipped Classroom, Gammificació, Design Thinking) en instal·lacions dotades de les últimes tecnologies.

INTERNACIONALIZACIÓ

Et dona l’opció de formar-te a l’estranger: podràs sol·licitar una beca Erasmus o SICUE, o de mobilitat del CETT, en més de 50 universitats de 25 països de 4 continents, com la Michigan State University (Estats Units), la Hanyang University (Corea del Sud), el William Angliss Institute (Austràlia), la Universitat del Quebec (Canadà), la Haaga-Helia University of Applied Sciences (Finlàndia) o la Breda University of Applied Sciences (Països Baixos), entre moltes altres.

INMERSIÓ LABORAL

Et permet fer pràctiques professionals relacionades amb el marketing online i la innovació digital en entitats i empreses nacionals i internacionals de prestigi col·laboradores, com Barcelona Turisme, Booking.com, eDreams, Expedia.com, lastminute.com, Smartbox, Voyageprive.com, Vueling Airlines, TUI España, i moltes més!

CETT ALUMNI

Posa a la teva disposició l’equip d’experts en orientació i assessorament de carreres professionals Career Services i la Borsa Laboral del CETT, amb més de 1.200 ofertes nacionals i 80 d’internacionals a l’any. A més, el CETT també compta amb CETT Alumni, amb més de 19.800 antics alumnes del CETT a tot el món, una xarxa de professionals que facilita el networking i la formació contínua.

ENTREPENEURSHIP

El Treball Final de Grau (TFG) et permet desenvolupar un treball d’investigació propi amb la tutoria d’un professor del CETT: si el teu fort és l’emprenedoria, pots generar una idea de negoci, crear el teu propi projecte turístic online i explorar les seves possibilitats reals de viabilitat; participar en un dels tres Grups d’Investigació del CETT, o orientar el TFG cap a empreses, organismes i institucions nacionals o internacionals. A més, podràs presentar-te al Premi al Millor Projecte de Final de Grau de Turisme de la CETT Fundació, dotat amb una beca de continuïtat d’estudis de la Fundació Gaspar Espuña-CETT.

INCORPORACIÓ AL MERCAT LABORAL

T’obre les portes al mercat laboral: el 45 % de l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB ha trobat feina abans de finalitzar el grau i, un cop graduat, el 90 % ho ha fet abans de tres mesos.

REFERENTS

El CETT, amb una visió de futur, #SomFutur, una formació en constant adaptació als canvis que hi ha a la societat i l’aval de les personalitats més rellevants del sector, així com de la Comunitat CETT, et converteix en un referent per al demà del sector.

MINOR PROGRAMS

Quan acabis el Grau podràs completar la teva formació amb els International Minor Programs –els cursos de postgrau interdisciplinaris en universitats internacionals de prestigi–, participar en l’Advanced Management Program –crosstraining destinat al coneixement d’organitzacions i models de gestió empresarials–, o consolidar el teu perfil acadèmic i professional a través dels màsters universitaris oficials del CETT-UB: Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques i Màster en Innovació de la Gestió Turística.