Fotografia de: Accés i matrícula  | Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració

Universitat de Barcelona
Accés i matrícula

Accés i matrícula

Propera convocatòria: Setembre 2022
 

RESERVA DE PLAÇA

S’ha de formalitzar mitjançant la següent pàgina

Documentació necessària:

  • 1 fotocòpia del DNI vigent (alumnes estrangers: passaport)

ENTREVISTA PERSONAL

Després d’efectuar la reserva de plaça, Secretaria Acadèmica contactarà amb l’alumne per acordar dia i hora per realitzar on line, l’entrevista personal.

MATRÍCULA*

Data límit: fins a finals de juliol.

Secretaria Acadèmica es posarà en contacte amb l'alumne per acordar dia i hora per formalitzar la matrícula i presentar la documentació requerida.

*Els alumnes que hagin fet la reserva de plaça i no es matriculin dins d’aquest període perdran la plaça assignada i l’import abonat. FINALITZAT EL PERÍODE DE MATRÍCULA CONSULTEU AL CENTRE LA DISPONIBILITAT DE PLACES

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

MatrículaPreu *Preu Total **
795 €5.130 €5.925 €

*Pagament únic sense incloure matrícula

**El material no s'inclou al preu del curs (ganivets, uniformes, laboratori). Quota de menjador no s'inclou.

Al acabar el Cicle obtindràs la Titulació de:

Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració. Titulació oficial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Si realitzes el PFC i les FCT en una àrea específica, pots obtenir un diploma propi d’especialització:

Diploma CETT d’Especialitat en:

  • Esdeveniments
  • Banquets
  • Catering
  • Cocteleria
  • Comercialització de Vins