Fotografia de: Partner Day, trobada internacional al CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Trobada d’universitats internacionals sòcies del CETT en el 2n Partners Day

13.09.2022
 
Trobada d’universitats internacionals sòcies del CETT en el 2n Partners Day

Una trentena de representants d’universitats internacionals sòcies del CETT s’han reunit aquest dilluns a les instal·lacions del centre universitari en el 2n Partners Day. La jornada ha analitzat la situació i les perspectives de futur de l’educació internacional.


Keynotes sobre innovació educativa

Socis internacionals de Mèxic, Austràlia, el Vietnam, els Països Baixos i Finlàndia, entre d’altres països, han estat presents a la trobada. La jornada ha inclòs diverses keynotes sobre la innovació en educació internacional. Hi ha intervingut Francisco Huerta (TEC), Tallullah Forrest (RMIT) i Noor Alchick (CETT). En les exposicions, s’han donat conèixer experiències i models educatius des de la perspectiva de l’educació internacional.

A més de les keynotes, el Partners Day ha inclòs un tour per les instal·lacions del CETT, una trobada amb estudiants, activitats relacionades amb el món del vi i la gastrononomia, i un dinar relacional a l’Aula Restaurant.

Jornada prèvia a l’EAIE

El Partners Day ha tingut lloc el dia abans de l’inici de l’Annual EAIE Conference and Exhibition a Barcelona. L'EAIE és el centre europeu d'expertesa, treball en xarxa i recursos en la internacionalització de l'educació superior. És una organització sense ànim de lucre dirigida per membres que serveix a persones que participen activament en la internacionalització de les seves institucions.