Fotografia de: Segona sessió de treball del procés de reflexió participativa Barcelona, ciutat i turisme | CETT
Universitat de Barcelona

Segona sessió de treball del procés de reflexió participativa Barcelona, ciutat i turisme

23.02.2015
 
Segona sessió de treball del procés de reflexió participativa Barcelona, ciutat i turisme

Avui dilluns 23 de febrer té lloc al Sant Pau Recinte Modernista la 2a sessió del procés de reflexió “Barcelona, ciutat i turisme” en que la Dra. Maria Abellanet i Meya n'és la comissària.

Aquesta segona sessió de treball tractarà d’identificar els principals “Reptes i Temes Clau de futur” que Barcelona haurà d’afrontar en els pròxims anys. Resulta molt positiva la valoració sobre el resultat de la primera sessió, tant pel que fa a la participació i les aportacions generades, com per les ganes i l’ambient de treball. De les diferents aportacions que es van generar es va constatar que les ciutats i el turisme urbà estan sotmesos a unes tendències globals que incideixen en la seva transformació. A més, i pel que fa a la reflexió sobre impactes, es va assolir una alta confluència en els 5 grups de treball, tant per allò que té a veure amb els efectes positius com per als negatius.

A més, també té molt pes l'elevada participació d'un important nombre d'entitats ciutadanes, empreses, acadèmics, institucions i experts relacionats amb l'activitat turística. De les 162 persones convidades 123 participen en el projecte (el que representa un 76%, un fet que posa de relleu l'èxit de la convocatòria). Els professors del CETT Òscar Casanovas i Ramon Serrat també seran avui a les sessions de debat.