Fotografia de: Junts omplirem el Liceu de somriures! | CETT
Universitat de Barcelona

Junts omplirem el Liceu de somriures!

05.05.2015
 
Junts omplirem el Liceu de somriures!

El proper diumenge 10 de maig, des del Gran Teatre del Liceu, el xef Ferran Adrià torna a obrir la seva Fàbrica de menjar solidari per donar oportunitats educatives i somriures als nens i nenes del Casal dels Infants.

Des del CETT, com a col·ladoradors del Casal dels Infants, ens volem sumar a aquesta iniciativa solidària.

Enguany l’espectacle canvia de format i es transforma en un concurs. Recordant els mítics programes de televisió d’ara i sempre, el Josep Cuní presentarà un show que comptarà amb participants molt coneguts, com Carme Ruscalleda, Christina Escribà o Joan Roca entre d'altres, hauran de passar per proves farcides d’humor i on els nens i nenes del Casal dels Infants seran els protagonistes. Un espectacle gastronòmic i d’humor, solidari amb el Casal dels Infants.

L'espectacle d'enguany comptarà amb la participació dels actors i actrius de Minoria Absoluta, amb monologuistes de renom i amb l'actuació musical de Els Amics de les Arts.

Participia amb l'espectacle solidari La Fàbrica de menjar solidari per Ferran Adrià i Minoria Absoluta en benefici del Casal dels Infants. Pots adquirir les teves entrades en aquest enllaç.

El Casal dels Infants

El Casal dels Infants és un projecte ciutadà que treballa, des de fa 30 anys, sumant esforços d’arreu per transformar la vida dels nens i joves en risc. Des de la convicció absoluta que qualsevol infant o jove en situació de dificultat, per dura que sigui la seva realitat, pot tirar endavant si rep el suport que necessita.

Al Casal creiem que la pobresa no ha de ser hereditària i els ajudem en tot el que els manca per superar cada obstacle per difícil que sembli. Els fem costat perquè puguin aprofitar al màxim les oportunitats. Ho fem mitjançant l’educació, el reforç escolar, els espais de suport, l’acompanyament diari, la formació en oficis… perquè superin la seva condició de partida.

Hi som cada dia, també oberts en època de vacances, al Raval de Barcelona, a la Mina, a Sant Adrià de Besòs, a Santa Coloma de Gramenet, a Badalona i a Salt. Amb la implicació de més de 800 voluntaris que es comprometen en el dia a dia de més de 5.000 nens, nenes i joves en risc. Junts podem trencar el cercle de la pobresa i fer somriure els infants!

Font: El Casal dels Infants.

Categories
fàbrica de menjar solidari casal dels infants liceu CETT