Fotografia de: Últims dies per apuntar-te al Torneig Esportiu CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Últims dies per apuntar-te al Torneig Esportiu CETT

04.04.2016
 
Últims dies per apuntar-te al Torneig Esportiu CETT

Com és habitual en aquesta època, el CETT prepara el seu Torneig Esportiu, exclusiu per els alumnes del CETT i residents d’Àgora BCN. Les modalitats esportives en les que podeu participar són: futbol (5x5), bàsquet (3x3) i voleibol (5x5). Els equips poden ser mixtes, i qualsevol persona pot participar en les tres modalitats. A més, els equips també tenen la llibertat de tenir jugadors de reserva.

El torneig tindrà lloc a la pista poliesportiva d’Àgora BCN, residència universitària internacional. Les dates dels partits seran entre els dies 18 d’abril i 2 de maig, i els horaris es determinaran en funció de les inscripcions. Tant les dates com els horaris es concretaran i comunicaran properament.

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURET-HI!

Tanquem inscripcions l'11 d'abril!

Les inscripcions poden ser per equips o individuals. Al final d’aquesta notícia trobareu ambdós formularis. Cal omplir un formulari nou per cadascuna de les modalitats esportives en què vulgueu participar. Participeu! La data límit d’acceptació d’inscripcions és l’11 d’abril.

Comptem amb vosaltres perquè aquest torneig sigui un èxit un any més, i es converteixi en un exemple d’esportivitat i convivència.

Heu d’enviar els formularis degudament complimentats clicant aquí.

Per a qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a la direcció: torneigesportiucett@cett.cat

Categories
torneig esportiu cett agora residencia