Fotografia de: Novetats en la convocatòria dels 34 Premis Alimara. Turisme 360 | CETT
Universitat de Barcelona

Novetats en la convocatòria dels 34 Premis Alimara. Turisme 360

17.01.2018
 
Novetats en la convocatòria dels 34 Premis Alimara. Turisme 360

Un any més, el Campus CETT-UB amb el suport del Saló del Turisme B-Travel organitza i convoca la XXXIV edició dels Premis Alimara. Turisme 360. Uns premis que s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, i que reconeixen l’esforç i la qualitat de la promoció turística a nivell local, nacional i internacional.

En aquesta edició, els Premis Alimara. Turisme 360 estrenen nou disseny a la seva pàgina web www.cett.es/premisalimara/ i renoven les categories principals on es pot presentar candidatura:


Alimara a la Innovació Turística.

Alimara a la Comunicació Turística.

Alimara al Turisme Responsable i Sostenible.


Entre les candidatures presentades, l’alumnat del CETT atorga el Premi Alimara Estudiants del CETT a la campanya que mereixi la majoria dels seus vots.


A més, també s’atorga el Premi Alimara Mass Media del CETT, el Premi Alimara CAT, i el Premi Alimara Especial del CETT, proposats directament pel jurat. El primer valora la feina dels mitjans de comunicació, el segon, posa el focus en la comunicació clara expressada en català i valora la correcció del llenguatge i el bon ús que se’n faci, i el tercer, honora a persones, empreses o institucions que han influït de forma rellevant en el sector turístic.

Les candidatures s'han de presentar mitjançant el formulari de participació online que trobareu a la pàgina web, la data límit és el 16 de febrer de 2018.


Poden presentar-se als Premis Alimara les entitats del sector turístic, hoteler, gastronòmic i/o d’altres sectors vinculats al turisme que hagin realitzat l’acció de promoció turística durant l’any 2017 o principis de 2018. Trobareu les bases de l’edició 2018 aquí.


La proclamació i el lliurament dels Premis Alimara 2018 tindrà lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona en un acte públic, La Nit dels Alimara, el dijous 19 d’abril de 2018.

Categories
Campus CETT-UB premis alimara