Fotografia de: Open Master Class amb el Dr. Xavier Font | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Open Master Class amb el Dr. Xavier Font 25.01.2018

Open Master Class amb el Dr. Xavier Font

Ahir dimecres 24 de gener, de 17:00 a 19:00h, al Campus CETT-UB vam tenir l’honor d’acollir com a ponent al Dr. Xavier Font, de Surrey University (England, United Kingdom) i Co-Director del International Centre for Responsible Tourism, a l’Open Master Class sobre Sostenibilitat en el Procés de Creació de Productes Turístics.

Els assistents van poder conèixer quins són els principals aspectes i processos de creació de producte, la gestió que ha de considerar l'empresa turística d'avui en dia des d'un punt de vista intern, i com comunicar-ho per a fer-ho arribar al públic final.

La ponència va ser presentada per Begoña Fernández Benítez, Responsable de l’assignatura “Disseny de serveis i productes turístics” del Màster SGC del CETT-UB, i organitzada per la Dra. Elena Ridolfi, Coordinadora del Màster Oficial en Direcció d'Empreses Turístiques, especialitat en “Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat (SGC)” del CETT-UB.

L’acte va ser tot un èxit de convocatòria amb més d’un centenar de participants, entre ells alumnes actuals d’algunes especialitats impartides al CETT-UB i d’ex-alumnes membres de CETT Alumni.

Fotografia de: Open Master Class amb el Dr. Xavier Font | CETT


Categories

Campus CETT-UB Open Master Class turisme sostenible