Fotografia de: El CETT-UB i Coca-Cola busquen els millors mixòlegs de maridatge | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT-UB i Coca-Cola busquen els millors mixòlegs de maridatge

03.10.2018
 
El CETT-UB i Coca-Cola busquen els millors mixòlegs de maridatge

Fotografia de: El CETT-UB i Coca-Cola busquen els millors mixòlegs de maridatge | CETT

• El CETT-UB i Coca-cola presenten el primer concurs de mixologia creat per a tots els estudiants d'hostaleria i restauració.

• Amb aquest certamen, Coca-cola es dirigeix als futurs professionals en l'art de la mixologia per donar amb el millor menú de maridaje amb combinats fets amb mixers de Royal Bliss.

• El jurat estarà integrat per professionals del sector de la restauració, de Royal Bliss i professors del Campus CETT-UB.


La iniciativa s'emmarca dins de l'acord de col·laboració entre Coca-cola i el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, que persegueix l'objectiu de fomentar la millora de la formació de joves talents i el seu creixement professional per impulsar el sector de l'hostaleria. Sota aquesta premissa, Coca-cola i el CETT-UB es comprometen a treballar en conjunt per emprendre accions i activitats en benefici del sector i els estudiants.

L'acte de presentació del concurs ha comptat amb la presència del reconegut mixòleg i Brand Ambassador de Royal Bliss, Sergio Estévez i el seu company, mixòleg i exalumne del CETT, Iván Ruiz. Tots dos han presentat les bases del concurs i han delectat a tots els convidats amb un combinat perfecte. 

Des del CETT, tenim l'objectiu de respondre a l'elevat nivell de formació que exigeix cada vegada més el sector de la gastronomia i també els nostres alumnes. Per aquest motiu, iniciatives com el concurs ‘Maridatge Royal Bliss’ són oportunitats amb una alta aportació de coneixement molt ben valorades. Aquest tipus de col·laboracions són importants ja que aporten complements a la formació que faciliten eines per aconseguir i afrontar nous reptes d'excel·lència per al sector i els estudiants.


‘Maridatge Royal Bliss 2018’ pretén trobar el millor menú de maridatge amb combinats fets amb mixers de Royal Bliss, i es dirigeix a tots els alumnes que estiguin finalitzant els seus estudis al Campus CETT-UB: alumnes de 2º curs de TSDC (Tècnic Superior de Direcció de Cuina), de 1º i 2º curs de TSDSR (Tècnic Superior de Direcció de Serveis de Restauració) i de 3º i 4º curs del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

El concurs es desenvoluparà en tres fases diferents; la fase de formació, la fase de qualificació i la fase final.

- La fase de formació és obligatòria per a tots els alumnes que vulguin formar part del concurs. Tracta de tres sessions formatives que indaguen en els coneixements de la mixologia, el maridatge i els aromes. Un cop finalitzada, els alumnes tenen que formar parelles de forma voluntària per poder presentar la seva proposta a la fase classificatòria.

- En la segona, cada parella haurà de presentar un menú de maridatge d'entre 5 i 7 plats, cadascun d'ells amb un maridatge Royal Bliss (combinat amb o sense alcohol). Així mateix, cada proposta de menú haurà de tenir una breu descripció sobre el concepte gastronòmic. Per a les creacions, totes les opcions hauran d'incloure begudes pertanyents a la família Royal Bliss o a la resta de productes de "The Coca-cola Company" a Espanya. Entre totes les propostes presentades, se seleccionaran 5 participants per a la final.

- En l'última fase, que se celebrarà el proper 28 de novembre, els finalistes duran a terme la presentació i preparació dels maridatges davant el jurat i el públic. 

El jurat estarà integrat per professionals del sector de la restauració, professionals de Royal Bliss, professors del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB i antics alumnes del propi CETT, i es premiarà tant la creativitat com l'habilitat i la destresa dels participants. 

Font Informativa: Coca-Cola European Partners

Galeria de fotos   

Bases

Categories
Campus CETT-UB CETT Coca-Cola Royal Bliss Concurs Maridatge Royal Bliss 2018 Cocteleria Mixologia