Fotografia de: Comunicat davant la sentència als líders independentistes | CETT
Universitat de Barcelona

Comunicat davant la sentència als líders independentistes

14.10.2019
 

Davant l’excepcionalitat política que es viu a Catalunya, que s'ha vist agreujada amb la sentència del Tribunal Suprem espanyol contra líders polítics i socials catalans, el CETT, des de la independència com a grup empresarial, reitera el seu rebuig i condemna enèrgica davant la greu vulneració de drets i llibertats a Catalunya, que afecten els drets de tota la ciutadania i també els principis bàsics de la democràcia. Volem constatar:

• La diversitat ideològica i la pluralitat d’opinions de les persones que formen part del nostre centre (alumnat, professorat, alumni, personal d’administració i serveis, etc.).

• El nostre respecte davant la llibertat d’expressió i de manifestació, sempre de manera cívica i pacífica, d’acord amb els nostres valors i el caràcter com a centre que aposta per la reflexió i l’intercanvi d’idees.

• El CETT, com a actor de la comunitat acadèmica de Catalunya, aprofita per apel·lar al diàleg polític, expressa el seu rebuig ferm a qualsevol tipus de violència i fa una crida als diferents actors responsables a preservar el ple exercici de la democràcia.

Finalment, volem fer arribar la nostra solidaritat a les persones afectades per la sentència en aquests moments tan difícils.