Fotografia de: Comença el nou curs al CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Comença el nou curs al CETT

07.09.2020
 
Comença el nou curs al CETT

El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, dóna el tret de sortida el setembre al nou curs acadèmic 2020-2021 i dóna la benvinguda als nous estudiants que enguany iniciaran la seva formació al centre.

El CETT segueix treballant, un any més, per impartir una formació de qualitat a l’alumnat, en base a un model de formació integral propi basat en el rigor, la innovació i l’experiència. L’alumnat té l’oportunitat de viure al CETT una experiència formativa única, en contacte amb la realitat i que, alhora, els capacita per anticipar-se als nous reptes i tendències socials que marcaran el futur del sector.

En aquest sentit, els estudiants necessiten, ara més que mai, tots els coneixements i habilitats possibles per desenvolupar la seva trajectòria en un sector que viu els efectes de la situació actual i que demandarà els millors professionals per sortir reforçat d’aquest context.

En un inici de curs marcat per la COVID-19 i amb l’objectiu de vetllar per la seguretat de tota la comunitat CETT, el centre segueix un protocol de màxima prevenció i implementa mesures d’actuació per reprendre l’activitat presencial amb totes les garanties de seguretat i té preparades les alternatives per adaptar-se als contextos que puguin venir.

En paral·lel, el CETT continua també la seva tasca en recerca per aportar valor al sector, així com nous coneixements i innovacions que permetin mantenir i millorar la competitivitat d’aquestes disciplines i formar part, així, de la seva recuperació.