Fotografia de: El talent digital en el sector Travel Tech | CETT
Universitat de Barcelona

El talent digital en el sector Travel Tech

18.12.2020
 
El talent digital en el sector Travel Tech

Un dels principals reptes de les indústries tecnològiques és la captació i la retenció del talent digital, un repte que és compartit pel sector traveltech.

En aquest sentit, la iniciativa Clúster TIC Turisme ha organitzat un acte per conèixer les dades i conclusions de l’informe “El talent digital en el sector Travel Tech” i comptar, també amb la visió d’empreses del sector com el CETT-UB.

Sota el títol “El futur del talent en TIC Turisme”, la sessió ha comptat amb una taula rodona per debatre sobre com els centres universitaris estan afrontant el repte de la digitalització en la formació, en la qual ha participat José Antonio Pérez-Aranda, director de l’Escola Universitària del CETT-UB.

Pérez Aranda ha destacat que “el talent també significa tenir coneixements i competències sobre un camp expert, però també saber aplicar-les a la realitat i fer que les coses passin”. “És tan important conèixer la tecnologia i els models de negoci com tenir les competències clau, sobretot les soft skills, que tenen a veure amb l’adaptació al canvi”.

Durant l’acte s’ha fet referència a la importància que l’alumnat tingui, durant la seva formació, totes les eines al seu abast que els permetin per fer front als reptes que trobarà en la seva incorporació al sector.

Podeu consultar la jornada completa aquí

Categories
Turisme tecnologia TIC empresa formació