Fotografia de: El CETT encén els fogons per cuinar “Eivissa al punt” | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT encén els fogons per cuinar “Eivissa al punt”

15.03.2021
 
El CETT encén els fogons per cuinar “Eivissa al punt”

El proper 16 de març, la gastronomia actual eivissenca encendrà els fogons al CETT-UB, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, amb la masterclass “Eivissa al punt”, impartida pel xef espanyol Óscar Molina i el representant de la gastronomia eivissenca, el xef José Miguel Bonet. 

La masterclass s’iniciarà a les 16 h a l’auditori del CETT amb una breu presentació d’Eating in Ibiza, Club de Producte de Foment del Turisme que agrupa les principals empreses d’hostaleria i restauració de l’illa, amb l’objectiu de donar a conèixer el conveni de treball que ha creat Foment juntament amb el departament Career Services del CETT i així promoure la gran varietat d’oferta gastronòmica i professional que ofereix Eivissa. 

Això suposa no tan sols una oportunitat laboral per a joves estudiants amb talent, sinó també perquè les empreses puguin garantir un servei de qualitat amb gent formada, professional i creativa a Eivissa, una marca turística coneguda internacionalment. 

Després de la presentació, els estudiants podran elaborar tres plats d’Óscar Molina, xef executiu d’Ibiza Gran Hotel i de La Gaia, la seva proposta més personal, que farà una demostració de tres elaboracions. Tot seguit, serà José Miguel Bonet, xef executiu i fundador d’Es Ventall, qui ensenyi als alumnes tres elaboracions.    

L’esdeveniment, impulsat per Foment del Turisme d’Eivissa i finançat pel Consell d’Eivissa i Ibiza Travel, té com a objectiu promocionar Eivissa com un referent de la gastronomia internacional a Espanya. Així ho certifiquen les 24 estrelles Michelin que acumulen diversos xefs que treballen a les cuines de l’illa. 

Segueix l'esdeveniment, que es retransmetrà en streaming públic a partir de les 16 h. 

Categories
prova hashtag