Fotografia de: Màster “e-Tourism”: Sessió sobre Iniciativa Emprenedora online en el sector turístic a Barcelona Activa  | CETT
Universitat de Barcelona

Màster “e-Tourism”: Sessió sobre Iniciativa Emprenedora online en el sector turístic a Barcelona Activa

01.12.2011
 
Màster “e-Tourism”: Sessió sobre Iniciativa Emprenedora online en el sector turístic a Barcelona Activa

El passat dimarts 29 de novembre es va dur a terme una sessió del Màster "e-Tourism" enfocada a la Iniciativa Emprenedora on line en el sector turístic amb la col • laboració i en les instal • lacions de Barcelona Activa.


Va iniciar la sessió el Sr Xavier Dumont, responsable del Centre de Recursos per a Emprenedors, donant a conèixer tot el que Barcelona Activa pot oferir als estudiants amb inquietuds emprenedores. Posteriorment es van presentar quatre projectes vinculats amb la iniciativa emprenedora on line en l'àmbit turístic i amb Barcelona Activa (Itacum i The Data Republic) així com amb el propi Màster "e-Tourism" (Labtrip i Offerum), on col • laboren en tasques directives antics alumnes d’aquest màster: Roser i Charles, respectivament.


En format de taula rodona, els responsables dels projectes van explicar els seus inicis (pla de negoci, finançament, etc.), la seva realitat actual (adaptació a la crisi i a les noves tendències del sector) i el seu futur (plans d'expansió a altres mercats , nous productes i serveis), destacant en tots ells el seu esperit emprenedor i on l'equip humà juga un rol principal en la concepció i primeres fases del projecte.


CETT-UB i la direcció d'aquest màster universitari en "e-Tourism" volem agrair a Barcelona Activa la seva absoluta i total col • laboració en aquesta sessió. També fer extensiu el nostre agraïment a les empreses participants: Labtrip, Offerum, Itacum i The Data Republic, als alumnes del màster, i als antics alumnes del CETT que gràcies a CETT Alumni van tenir l'oportunitat d'accedir a la sessió.


 Per a més informació: Enric López, director Màster "e-Tourism" (enric.lopez @ cett.es).

 

 

Sessió Emprenedoria Bcn Activa 29112011
Categories
màster e-tourism CETT-UB