Fotografia de: Celebració de l’Acte en motiu de l’Obertura Oficial del Curs Acadèmic CETT 2012/2013 | CETT
Universitat de Barcelona

Celebració de l’Acte en motiu de l’Obertura Oficial del Curs Acadèmic CETT 2012/2013

17.10.2012
 
Celebració de l’Acte en motiu de l’Obertura Oficial del Curs Acadèmic CETT 2012/2013

La Sra. Isabel Garaña, Directora Regional per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), impartí la lliçó inaugural “ La importància del turisme jove per al turisme mundial”.

 

El passat dimarts 23 d’Octubre, el CETT celebrà el tradicional acte en motiu de l’Obertura Oficial del Curs Acadèmic de totes les formacions que s’imparteixen al CETT. L'Acte serà presidit per la Vicerectora d'Estudiants i Política Lingüística de la Universitat de Barcelona, la Dra. Gemma Fontrodona i el President del Grup CETT, el Sr. Miquel Alsius.


En aquesta ocasió la convidada d’honor va ser la Sra. Isabel Garaña, Directora Regional per a Europa de l’Organització Mundial del Turisme (OMT).  Isabel garaña, que compta amb una experiència de 20 anys a l’Administració pública española,  és llicenciada en Dret i membre del Cos Superior d’Administracions Civils de l’Estat, i ha treballat en els darrers set anys a l’administració turística de l’Estat, a on ha participat a la preparació i implementació de l’estratègic Plan del Turismo Español ‘Horizonte 2020', per el qual va col•laborar amb el sector turístic públic i privat.

Entre 2008 i 2009 fou directora de Paradores i anteriorment, entre 2004 i 2008, fou cap del  gabinet del secretari general de turisme.


Posteriorment es va procedir al lliurament dels Premis de la Fundació Gaspar Espuña-CETT:

• Premi als millor Crèdit de Síntesi de Cicle en el camp del turisme i/o l’hoteleria, dels Cicles de Grau Superior de Catalunya.
• Premi Ramon Arcarons als millors Projectes de Final de Carrera de Grau en Turisme per als estudiants de CETT-UB.
• Premis als millors Treballs de Recerca en Turisme de Batxillerat.


L’acte es va celebrar  al Gran Saló Mediterrània, davant d'un elevat nombre de representants d'empreses autoritats insitucionals i alumnat.

Categories
CETT-UB inauguració obertura