4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina07/02/2017 |
|
Des d'aquesta setmana ja pots votar els
50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu "Premio Promesas de la Alta
Cocina". En aquesta cinquena edició; els alumnes
del CETT Carlos Navarro, Sergio Povedano, Paul Raynal i Matias Trelis són
quatre dels 50 concursants preseleccionats. El dia 2 de març es comunicaran els 10
finalistes, que el 5 d'abril participaran en la gran final. Perquè els alumnes del CETT puguin ser
un dels 10 finalistes, necessiten dels teus vots. Així que tots a votar!
Recordeu que només es pot votar una
vegada i que els teus vots suposaran el
15% de la valoració final. El percentatge restant anirà a càrrec de les
valoracions que faci el jurat, format pels xefs professors de Le Cordon Bleu
Madrid. El primer premi consta d'una beca del
100% per estudiar un diploma de cuina, cuina Espanyola o Pastisseria a la
convocatòria d'octubre de 2017 i una beca econòmica de 1.500 € per al centre
guanyador.
|
|