4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

07/02/2017  
Fotografia de: 4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT

Des d'aquesta setmana ja pots votar els 50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu "Premio Promesas de la Alta Cocina"

 

En aquesta cinquena edició; els alumnes del CETT Carlos Navarro, Sergio Povedano, Paul Raynal i Matias Trelis són quatre dels 50 concursants preseleccionats.

 

El dia 2 de març es comunicaran els 10 finalistes, que el 5 d'abril participaran en la gran final.

 

Perquè els alumnes del CETT puguin ser un dels 10 finalistes, necessiten dels teus vots. Així que tots a votar!

 


Recordeu que només es pot votar una vegada i que els teus  vots suposaran el 15% de la valoració final. El percentatge restant anirà a càrrec de les valoracions que faci el jurat, format pels xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.

 

El primer premi consta d'una beca del 100% per estudiar un diploma de cuina, cuina Espanyola o Pastisseria a la convocatòria d'octubre de 2017 i una beca econòmica de 1.500 € per al centre guanyador.