Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

08/04/2014  
Fotografia de: Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT

S’ha obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina. En aquesta segona edició els 5 alumnes del CETT presentats al concurs (Víctor Ródenas, Jan Alsina, Javier Padilla, David Estave i Bernat Badia), han passat a la segona fase. 


Per tal de ser un dels 10 finalistes necessiten vots populars, els quals suposaran el 15% de la valoració final. La votació es realitza a partir de l’aplicació creada al Facebook de Le Cordon Bleu. El 85% restant de la valoració anirà a càrrec del jurat format per xefs professrs de Le Cordon Bleu Madrid.


Les votacions estan obertes a tothom i es poden realitzar en els següents enllaços:



Víctor Ródenas: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617385041

Jan Alsina: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384731

Javier Padilla: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384745

David Esteve: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384630

Bermat Badia: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384140



El 8 de maig de 2014 es publicarà la llista dels 10 finalistes del Premi. La final es celebrará el 31 de maig de 2014 a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d’elaborar les seves receptes.