Serveis en línia
INICI > Notícies > Reconeixement dels grups de recerca de l'Ace de Turisme, Cultura i Territori

Reconeixement dels grups de recerca de l'Ace de Turisme, Cultura i Territori
23/05/2014  

Recentment l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya ( AGAUR ) ha publicat la resolució de reconeixement de grups de recerca.
Entre els grups reconeguts com a consolidats es troben Anàlisi Territorial i Desenvolupament Regional ( ANTERRIT ), adscrit al Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional de la Facultat de Geografia i Història de la UB, l’investigador principal del qual és el Dr. Francisco López Palomeque, i Didàctica de la Història, la Geografia i altres Ciències Socials ( DHIGECS ), liderat pel Dr. Joaquim Prats Cuevas i vinculat al Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Facultat de Formació del Professorat de la UB.

El CETT és present en ambdós grups de recerca, ja que els membres de l’ ACE de Turisme, Cultura i Territori , Eugeni Osácar, Carolina Martín, Laia Coma, Nayra Llonch, Ramon Serrat, Jaume Font, Daniel Imbert i Anna Torres són investigadors del grup DHIGECS, pel que fa als cinc primers, i del grup ANTERRIT els tres últims, als que s’afegeix la Mercè Colom, directora de CETT eLearning

Més informació...
Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=117822

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014