Notícies

Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui”

11/07/2014  
Fotografia de: Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui” | CETT

El CETT acollirà, el proper 14 de juliol, la Jornada Tècnica ”La cuina del xai per als consumidors d’avui” , organitzada per @ruralcat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i INTEROVIC. 

Aquesta jornada s’organitza, davant la davallada de consum d’aquest producte,  amb la voluntat que els carnissers, paradistes dels mercats, restauradors i altres professionals del món de l’hoteleria sàpiguen transmetre als consumidors la millor manera de cuinar-lo, adaptada a les necessitats actuals. Cal donar a conèixer els nous formats, les noves formes de presentació i la cuina que s’adapta al consumidor d’avui.

El CETT a banda de ser seu de la jornada, participarà amb la preparació i cuinat de la carn de xai, a càrrec del seu equip de professorat de cuina. 

La Presentació de la Jornada anirà a càrrec de l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí i Aixut. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Al finalitzar la jornada hi haurà una degustació de diferents tasts de xai  

Inscripcions 
  
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: 
*El nombre de places és limitat; les inscripcions seran acceptades per rigorós ordre d’inscripció.  

Enllaç al programa de la jornada 

Més informació...