Notícies

L'Escola d'Hoteleria es volca en el Fòrum Gastronòmic Barcelona (Hostelco)

21/10/2014  
Fotografia de: L'Escola d'Hoteleria es volca en el Fòrum Gastronòmic Barcelona (Hostelco) | CETT

Dins del marc d’Hostelco, del 20 al 23 d’octubre, es realitzarà el Fòrum Gastronòmic que es va crear al 1999 i és el congrés pioner d'enogastronomia. És el 1r any que es fa a Barcelona. 

El model Fòrum es caracteritza per unir demostracions de cuina en directe que inclouen degustació, tasts i debats realitzats pels millors cuiners del món, amb una gran fira que és l'aparador ideal de les novetats del sector i una magnífica plataforma comercial.
A petició dels seus organitzadors, alumnat i professorat de l’Escola d’Hoteleria es troba implicat directament col•laborant per a dur a terme les activitats relacionades en els tallers, demostracions, recepcions, atenció al client i tastos. 

En total seran 150 alumnes i 12 professors que donen suport a l’atenció al client, a les gestions de reserves i confirmacions de serveis demanats, a l’ acollida  i participant als Tallers de tast i BarFòrum (tast i demostracions d’espirituosos, cocteleria)... on porten a la pràctica tasques relacionades amb el servei de begudes, recollida i suport a les tasques de cambrers,  i donant suport a les demostracions culinàries d’alta cuina i producció.