Notícies

El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures

03/12/2015  
Fotografia de: El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures | CETT

El  Tenedor és un dels buscadors de restaurants que ja forma part de les nostres vides. Sovint consultem quines opcions hi ha o anem més enllà veient quines son les opinios d’altres consumidors davant de la nostra tria. El model d’oci ha canviat, tenim moltes més facilitats a la hora d’escollir.


Aquestes facilitats que ens ofereix el Tenedor a nosaltres com a usuaris, també se les dona als seus clients: els restaurants. The fork manager és la plataforma gratuïta de elTenedor de la que disposen els restaurants per a gestionar el seu establiment; promocionar el restaurant, centralitzar les reserves, crear una bbdd sólida dels seus clients, etc.


Dins d’aquest marc, disposen d’una secció de Consells, en la que han entrevistat a Nan Ferreres al voltant del perfil del gestor de restaurants en un futur.


Com hem comentat, el sector de la restauració no ha fet més que canviar i les fórmules que tenien èxit abans no son les mateixes que funcionaran avui en dia.


Nan Ferreres ha parlat de com s’han d’adaptar els nous perfils gastronòmics a aquests nous temps i de com nosaltres, des del campus, hem de treballar en aquest sentit:


 “El canvi ha estat multidimensional , abans el restaurant s'anunciava a la zona, amb el seu rètol i ja està, i ara entrem en una nova dimensió. Els prescriptors de la teva restaurant són els que publiquen al Twitter, Instagram i Facebook ... la dimensió ha crescut. Si tu vas a un restaurant, abans, vols saber qui ha anat, què ha dit, com ho ha dit, què li ha semblat l'experiència, has volgut veure plats i l'oferta del restaurant i si no ho trobes et quedes com orfe. Ja no només és l'experiència d'anar al restaurant sinó l'experiència prèvia i posterior”.

 

També ha remarcat les aptituds que hauria de tenir un bon gestor de restaurants adaptat als nous temps:


Fotografia de: El Tenedor entrevista Nan Ferreres al voltant de la gestió dels restaurants en generacions futures | CETT

 

 

Llegeix la resta de l’article aquí.