Serveis en línia
INICI > Notícies > Del 12 al 14 de desembre, suma't a la campanya de recollida de joguines!

Del 12 al 14 de desembre, suma't a la campanya de recollida de joguines!
05/12/2016  

Hem arribat a la desena edició de la campanya de recollida de joguines que organitza la Universitat de Barcelona. Un any més, des del Campus CETT-UB ens sumem a la causa, per a que cap infant es quedi sense regal la nit de reis.

 

Entre els dies 12 i 14 de desembre podreu participar entregant joguines noves, educatives, no sexistes ni tampoc bèl·liques, i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu. Us demanem que els entregueu sense embolicar.


S’habilitaran diversos punts de recollida a tota Barcelona per aplegar totes les joguines, dos d’ells el trobareu ben a prop, en el Hall del Campus, al costat de Secretaria, i també Àgora BCN, que estaran a la vostra disposició els 3 dies que dura la campanya, per superar la xifra de joguines de l'any passat.

 

Aquesta campanya està organitzada pel Comissionat per al Desenvolupament Social i Envelliment i la Fundació Solidaritat UB, que col·labora amb la Creu Roja per difondre aquesta proposta educativa i pedagògica que pretén arribar a més de 25.000 nens de tota Catalunya.

 

No és només una joguina, és molta felicitat! 

Més informació aquí.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=244694

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014