Serveis en línia
INICI > Notícies > L'Aula Restaurant amb la 8a Edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants

L'Aula Restaurant amb la 8a Edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants
15/10/2018  

Com cada any, l'Aula Restaurant torna a col·laborar amb el projecte de la Tapa Solidària del Casal dels Infants. Des d'ahir 3 d’octubre fins el 8 de gener de 2019 podeu demanar el nostre plat solidari "Rotllet d'alvocat, tàrtar de salmó i coriandre" i formar part de la campanya solidària.

Els 1,5 euros de cada plat venut aniran destinats al Casal dels Infants i ajudaran a donar suport a mares amb nadons de 0 a 3 anys, per enfortir-les i fer que la seva maternitat també sigui una oportunitat per a un futur millor.

La Tapa Solidària és un projecte apadrinat pels cuiners Albert i Ferran Adrià, que suma els esforços de molts restaurants i del Casal dels Infants per lluitar contra les desigualtats entre infants i joves. La idea és transformar les millors tapes en oportunitats per acabar amb les desigualtats, per això, cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, que treballa des de fa més de 30 anys perquè l'educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Com en les totes edicions anteriores, els ingressos es destinaran al projecte Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil que acompanya cada any 640 mares i infants menors de 3 anys en situació d’exclusió social. Vincles reforça el lligam maternoinfantil, l’aprenentatge i els hàbits dels nens i nenes i la inserció social i laboral de les dones participants.

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=352655

Per motius de seguretat, introdueix els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014