5 aliments que t’ajudaran a rendir més en època d’exàmens08/01/2021 |
|
S’acosten els exàmens i, a l’hora d’estudiar, no només és important el mètode de treball que funcioni millor a cadascú, sinó que l’alimentació també juga un paper rellevant i pot ajudar-nos a rendir més. Hi ha molts aliments que, per les seves qualitats, ens aporten una dosi extra d’energia i ajuden al nostre rendiment. Els experts del CETT us detallen 5 aliments que us ajudaran a rendir més en època d’exàmens.
“Hi ha aliments que podem incorporar molt fàcilment a la nostra dieta i que ens ajudaran a millorar el nostre rendiment i la forma de cuinar els aliments també és important" Montserrat Saperas Quan estem molt concentrats ens pot costar fer pauses i beure aigua, però cal tenir en compte que la hidratació és clau. L’aigua depura l’organisme i ens fa sentir més lleugers i, a més, és responsable de més del 85% del pes del cervell, així que no l’hem de subestimar. La Dra. Montserrat Saperas, responsable del GRCiG, el Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB, indica que “hi ha aliments que podem incorporar molt fàcilment a la nostra dieta i que ens ajudaran a millorar el nostre rendiment, com els plàtans, que podem posar en smoothies o batuts”. Saperas afegeix també que “la forma de cuinar els aliments també és important. Si cuinem el peix a la papillota o al vapor, per exemple, aconseguirem mantenir les vitamines i minerals que ens aporta aquest aliment”. Incorporar aquests aliments a la dieta us podrà ajudar en aquestes setmanes intenses i fer que la vostra memòria estigui completament preparada. Foto: Freepik
|
|