El CETT participa a la reunió de l'Assemblea General de l'OMT01/12/2021 |
|
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, han assistit a la 24a reunió de l’Assemblea General de l’Organització Mundial de Turisme (OMT). Celebrada aquesta setmana a Madrid, la trobada ha aplegat més de 1.000 participants, entre els quals hi havia ministres de turisme i representants d’organitzacions internacionals i del sector privat. Es tracta de la primera reunió de turisme veritablement global que té lloc des de l'inici de la pandèmia, amb la innovació, l'educació i les inversions com a prioritats a l'ordre del dia. El CETT és membre afiliat de l’OMT i la seva CEO forma part de la Junta de Membres Afiliats.Propostes del CETT per al 2022A l’assemblea, s’hi va donar a conèixer el Programa de Treball 2022, que defineix les línies d'acció prioritàries del Departament de Membres Afiliats. En aquest àmbit, el CETT va presentar-hi dues propostes per a l’any vinent. D’una banda, el IV CETT Smart Tourism Congress Barcelona, un espai de referència i trobada entre professionals, acadèmics i emprenedors, que tindrà lloc el novembre. De l’altra, hi va donar a conèixer el Terres Check-In, el primer international hospitality film awards, que es preveu celebrar el 6 de setembre amb l’objectiu de convertir-se en el referent mundial en l’àmbit audiovisual com a eina de màrqueting de les organitzacions que formen el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Aquesta iniciativa la durien a terme la CETT Fundació amb la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas Matamala i Terres amb el guiatge del Comitè Internacional de Festivals de Cine de Turisme (CIFFT). Educació turística onlineA l’Assemblea General de l’OMT, el CETT també va estar present al Comitè d’Educació Turística Online, de la qual la Dra. Maria Abellanet i Meya és integrant. En aquest sentit, el CETT tindrà tres cursos a l’OMT Online Academy: El revenue management: origen i evolució fins a les darreres tendències, Planificació i estratègies de desenvolupament turístic en destinacions i Tècniques bàsiques de cuina.
|
|