La XVI Trobada Gastronòmica, el 2 i 3 de maig al CETT amb Carme Ruscalleda i Jordi Cruz20/04/2022 |
|
La XVI Trobada Gastronòmica tindrà lloc el 2 i el 3 de maig al CETT. La cita és un espai d'enllaç entre l'alumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de restaurant i la recerca gastronòmica. Aquesta edició posa l’enfocament en el desenvolupament sostenible tant des de la dimensió mediambiental com des de la sociocultural i l’econòmica. Entre els participants, hi ha els xefs Carme Ruscalleda i Jordi Cruz. La trobada està organitzada pel CETT i té el suport de la Diputació de Barcelona. Coneixement holístic de la gastronomiaLa Trobada Gastronòmica pretén obrir el debat i reforçar el coneixement holístic de la gastronomia, on el foment de la innovació i l’humanisme seran els eixos vertebradors. També es marca l’objectiu d’aprofundir en les relacions entre el sector primari, el territori, i activitats econòmiques com el turisme i la restauració com a eines per reforçar les interrelacions entre l’ecosistema gastronòmic. A més, vol donar a conèixer projectes i bones pràctiques de desenvolupament sostenible de la gastronomia i la innovació. Ponències destacades de la Trobada Gastronòmica
Inscripcions a la Trobada GastronòmicaPer assistir a la Trobada Gastronòmica, cal inscriure-s’hi prèviament. Ho pots fer al següent enllaç.
|
|