Fotografia de: Trobada Gastronòmica | Campus CETT
Universitat de Barcelona
Campus CETT > CETT Events >

Trobada Gastronòmica

Durant tres dies, l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT-UB es converteix en un espai d' enllaç entre l'alumnat que es prepara per a formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica, mitjançant un calendari d'activitats que inclouen xerrades, tallers, demostracions de cuina i cates de productes de qualitat a càrrec de personalitats rellevants del món de la Restauració.

Viure la realitat de la gastronomia professional en un entorn pedagògic i posar l'alumnat en contacte directe amb l'activitat dels seus protagonistes, són els objectius principals de la Trobada Gastronòmica.

Edició 2021

Trobada Gastronòmica

La Gastronomia s’enfronta a un gran repte en els propers anys i és la seva adaptació a la Sostenibilitat. Perquè la Gastronomia té molt a veure amb la Sostenibilitat! Com ha de ser una Gastronomia en un entorn sostenible? Necessitem una mirada nova, integradora, que millori els negocis gastronòmics adaptant-los a paràmetres de desenvolupament sostenible amb visió de circularitat, inclusivitat i accessibilitat, cosa que permetrà reduïr el malbaratament alimentari, tenir una oferta inclusiva, per la introducció de sistemes i processos que redueixin l’impacte en el medi ambient.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA

Parlem sobre tot això i més a l'edició d'enguany de la Trobada Gastronòmica que pren forma online en 3 sessions, 2 per als nostres alumnes i una última oberta a tothom que la vulgui seguir:

SESSIÓ "Futur Sostenible" - Dimarts 18 de Maig a les 17.00 (1 hora de duració):

En aquesta sessió presentarem la nova formació Màster Oficial en Gastronomia Sostenible.

PONENTS:

  • Fina Puigdevall, Restaurant Les Cols 2*Michelin
  • Gaby Susana, Plataforma Aprofitem Aliments
  • Raquel Díaz, Fundació Espigoladors
  • Montserrat Saperas, Directora del Màster Gastronomia Sostenible - CETT-UB

Modera: Nan Ferreres, Directora de l'Escola Tècnica Professional del CETT

INSCRIU-TE AQUÍ


Edicions anteriors

XIII Trobada Gastronòmica (2019)