Còctels sense alcohol per triomfar en un àpat festiu23/12/2022 |
|
Durant les setmanes de Nadal sempre ens posem més creatius a la cuina. Més enllà dels plats tradicionals, els còctels sense alcohol poden ser una alternativa divertida i sorprenent per posar a taula un producte innovador i sofisticat. És per això que l’alumnat del CETT ha elaborat unes receptes de preparats sense alcohol que poden ser un complement genial pel sopar de Cap d’Any o qualsevol àpat festiu. Una festa per beureLa creació dels còctels s'ha dut a terme mitjançant un repte creatiu a l'Aula Restaurant amb alumnat de 2n del Grau Superior en Direcció de Serveis de Restauració que han treballat per equips i coordinats pel professor Claudio Di Somma. Les receptes inclouen dos còctels per servir com a aperitiu, un de digestiu i un altre de tarda. Tots han estat elaborats amb begudes no alcohòliques i s'han treballat a la cuina de l'Aula Restaurant fins a aconseguir les proporcions exactes per a la recepta.
Citrics Apple
Aquest còctel pretén recordar les infusions calentes que es prenen hivern i cal servir a una temperatura temperada. No s'hi afegeix gel en cap moment i se serveix en una copa de còctel. INGREDIENTS
PROCÉS
Espresso 0,0
Es tracta d'una versió de l'Expresso Martini, que a la seva recepta original porta vodka. En el nostre cas i per convertir-lo en una beguda sense alcohol, es fa servir ginebra Tanqueray 00. A més, se li dóna un toc especial usant un xarop d'ametlla. INGREDIENTS Xarop d'Ametlla
Espresso Martini
PROCÉS - Xarop d'ametlles
PROCÉS - Expresso Martini
Decoració
Gingy
Aquest còctel està inspirat en les típiques galetes nadalenques de gingebre nadal així que la voluntat és integrar els seus sabors en un còctel sense alcohol. Els ingredients són molt fàcils daconseguir i de produir. INGREDIENTS
PROCÉS – Xarop de Gingebre
PROCÉS del Còctel
Decoració Rim de Canyella en pols i xarop d'auró
Sidra Bellini
És una versió de la beguda escumosa italiana amb maduixes sense alcohol. Compost per una base de suc de maduixa, Tanqueray 0,0, Ginger Beer i sidra. Una bona manera de combinar l'acidesa i la dolçor de les maduixes. INGREDIENTS
|
|