- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Sofregir la carn en una cassola amb oli d'oliva, remenar perquè no faci boles.
- Afegim les prunes tallades, els pinyons torrats, les panses i la poma a daus.
- Coure fins que la ceba estigui daurada.
- Mullem amb vi ranci i deixeu reduïr.
- Rectifiquem.
Per el gratinat
30
g
Queso rallado
20
g
Pa ratllat
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Buidar les cebes, farcir-les i gratinar.
Per la ceba
4
u
Cebolla de Figueras
5
dl
Oli d'oliva
12
g
Sal
- Primer de tot prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Coure les cebes al forn embolicades amb paper d'alumini fins que estiguin cuites i reservar.
Per la guarnició
15
g
Dent de lleó
15
g
Fulla de mostassa
30
g
Julivert
15
g
Mini bleda vermella
1
cl
Oli de germanor
15
g
Rúcula
20
g
Sal Maldon
- Prepararem tots els estris i utensilis necessaris.
- Netejar les diferents fulles, amanir amb oli i sal maldon.
Comentarios
Podem maridar aquest plat amb un vi negre amb criança.
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.