Photography from: <b>C!</b>Bacallà de Quaresma
Universidad de Barcelona

C!Bacallà de Quaresma

Tipus: Peixos
Personas: 4

Photography from: <b>C!</b>Bacallà de Quaresma

Sofregit
Cocció del bacallà

Ingredientes Elaboración
Sofregit
0 q.s Agua mineral
1 u Cebolla
1 kg Espinacas
0 q.s Harina
0 q.s Oli d'oliva
- Primer enfarinem el bacallà, fregim i reservem.
- Sofregim la ceba trinxada en una cassola, afegim els espinacs i remenem fins que estiguin gairebé cuits.
Cocció del bacallà
600 g Bacalao desalado
80 g Panses
80 g Pinyons
- Posem les panses i els pinyons, col.loquem el bacallà sobre els espinacs, i afegim una mica d'aigua, si cal, tapem i deixem que s'acabi de coure tot junt.
Comentarios
Aquest bacallà el podem acompanyar amb una copa de vi negre jove o vi blanc elaborat amb raïm Chardonnay