-Bullir la llet amb els alls i les ametlles.
-Quan hagi bullit triturar i anar afegint l'oli fins aconseguir una emulsió estable.
Para el pan de romesco
2
dientes
Ajo
50
g
Almendra tostada
3
u
Nyora
50
g
Pa ratllat
-Tallar a làmines els grans d'all.
-Netejar les nyores i buidar les llavors.
-Col.locar en una placa de forn els alls i les nyores i deshidratar al forn a 90ºC durant 45 minuts aproximadament.
-Un cop cuit passar per la picadora amb les ametlles i barrejar amb el pa ratllat.
Para el rape
50
cl
Oli d'oliva
800
g
Rap
-Tallar el rap en racions de 200g i salar.
-Possar-lo en una cassola submergit amb l'oli d'oliva i coure a 60ºC durant 12 minuts.
Una vez el rape esté cocinado
-Arrebossar-lo amb el pa de romesco.
-Posar al forn uns minuts a 200ºC.
Presentación
-Acompañaremos este plato con un vino blanco envejecido en barrica o de un vino tinto joven.
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.