Fotografia de: Beques i Premis | Campus CETT
Universitat de Barcelona
Campus CETT >

Beques i Premis

Beques i Premis CETT Fundació

CETT Fundació és una entitat privada inherent al CETT fundada l’any 2000 per Gaspar Espuña.

Treballa, des dels seus inicis, per promoure la generació i transmissió de coneixement en el turisme, l’hoteleria i la gastronomia, amb una aposta ferma per la recerca aplicada, la formació i el suport a iniciatives innovadores de caràcter social, mitjançant beques i ajuts.

També convoca el Concurs de Projectes Emprenedors i dona suport a l'alumnat en l'ampliació de coneixements a través dels Premis a l'Excel·lència Acadèmica.

Descobreix totes les nostres beques

Beques per estudiants de nou accés
Màsters
Beques per estudiants de continuïtat

Presenta't als premis de la CETT Fundació

Premis per alumnes del CETT

CETT Fundació, en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del turisme, l'hoteleria i la gastronomia, convoca anualment diversos premis adreçats als estudiants del CETT, aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat:

Premi als millors projectes finals de Cicles Formatius de Grau Superior del CETT

Destinat a potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del Turisme, l’Hoteleria, i la Gastronomia, i la formació de l’alumnat, incentivant als alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de la EHT a desenvolupar els seus Projectes finals fomentant l’excel·lència. Coneix tots els detalls aquí.

Premi als millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB

Destinat a potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del Turisme, l’Hoteleria, i la Gastronomia, incentivant als alumnes de Grau de la EUHT CETT-UB a desenvolupar els seus Projectes Final de Carrera fomentant l’excel·lència. Coneix tots els detalls aquí.

Premi als millors treballs de final de Màster del CETT-UB

Busca incentivar a l’alumnat de màster a desenvolupar els seus Treballs de Final de Màster (TFM) fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat. Coneix més detalls aquí.

Premis per alumnes de Batxillerat de Catalunya

CETT Fundació vol reconèixer els treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquests.

Per això organitza els Premis Treballs de Recerca de Batxillerat. Coneix més detalls sobre els premis aquí.

Premis als projectes emprenedors

L’objectiu del Premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic posant el focus en la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu per part dels membres de l’equip de mentoring CETT.

Coneix més sobre el Premi Projectes Emprenedors aquí.