Fotografia de: Maria Abellanet, experta del Consell de Turisme i Ciutat | CETT
Universitat de Barcelona

Maria Abellanet, de nou com a experta en el Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona

27.01.2022
 
Maria Abellanet, de nou com a experta en el Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, continua com a experta i membre de la comissió permanent del Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona, que ha renovat càrrecs per al període 2022-2026 aquest dimecres. El Consell de Turisme i Ciutat (CTiC) és un òrgan de participació ciutadana que analitza el model de ciutat i el desenvolupament turístic que més s’adiu amb Barcelona.


Experts en turisme

A més de la presència de Maria Abellanet, hi ha la implicació dels següents experts al CTiC: Ernest Cañada, Pere Duran, Enric Truñó, Begoña Blanco, Asunción Blanco, Jordi Ficapal, Pili Malagarriga, Toni Mascaró, Elisabet Parés, Ferran Poca i Sònia Corrochano. La representació del col·lectiu de persones expertes del consell a la Comissió Permanent serà exercida per Maria Abellanet, Toni Mascaró i Asunción Blanco-Romero.

El consell també té participació d’entitats ciutadanes, associacions i representants polítics per fer propostes per millorar el sector turístic a la capital.

Comunicat unitari pel turisme

En paral·lel, el CTiC ha emès un comunicat que, dos anys després de l’inici de la pandèmia, crida a unir esforços i fomentar la col·laboració públic-privada-comunitària. El text és un missatge d’unitat per avançar en la reactivació d’un dels sectors econòmics més importants i transversals de la ciutat, però també per fomentar i millorar la convivència entre persones residents i visitants.

L’escrit explicita que només des del treball conjunt i l’establiment de consensos es podrà avançar cap a una activitat turística pròspera i més sostenible. Tot això al mateix temps que generi i distribueixi de forma equitativa riquesa i valor afegit a tota la ciutat perquè es desenvolupi en un marc d’harmonia i convivència amb la ciutadania local.

Consell de Ciutat i Turisme
Consell de Ciutat i Turisme
Categories
turisme barcelona maria abellanet