El sector turístic se cita al 40è aniversari dels Premis CETT Alimara Barcelona

Els guardons reconeixen la creativitat, innovació i excel·lència en el sector del turisme, la gastronomia i l’hoteleria i la gala se celebra el dijous 27 de març a les 18:30 h a l’Hotel Alimara.
Els Premis CETT Alimara Barcelona
Els Premis CETT Alimara Barcelona, organitzats pel CETT conjuntament amb B-Travel i amb la col·laboració de l’ONU Turisme i el Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, celebren el seu 40è aniversari. Aquests guardons reconeixen els productes, serveis, estratègies i iniciatives que destaquen per la seva innovació en àmbits com la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca en els sectors turístic, hoteler i gastronòmic.
La Nit dels Alimara s’ha consolidat com a punt de trobada de referència per al sector i reuneix empreses, institucions i professionals. Al llarg dels seus 40 anys d’història, els Premis CETT Alimara Barcelona han premiat 535 projectes de 316 entitats diferents. entre els guardonats amb un Alimara es troben empreses hoteleres com NH Hotels, Barceló o H10, institucions com el Futbol Club Barcelona o National Geographic Society i destinacions turístiques com el País Basc.
40a edició dels Premis
Enguany, s’han rebut més de 83 candidatures, de les quals s’han seleccionat 26 projectes finalistes:
Through Experiences
- Orient Express Legacy Revival, d’ACCOR Global Reservation Centre
- Espai Moja, de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural
- Experiència Espai Xocolata Simón Coll, de CHOCOLATES SIMÓN COLL
- Som Molt de Lloret, de Lloret Turisme
- Birding Ebre Pirineus, del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l'Ebre i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida
- Queer Destinations, de Queer destinations
- El Earth Lab en Six Senses Ibiza, de Six Senses Ibiza
Through Sustainability
- Eines per realitzar esdeveniments sostenibles, de Catalunya Convention Bureau - Agència Catalana de Turisme
- San Andrés de Teixido, d’Eu Fun de Vivo
- Guiatges de Muntanya Inclusius, de Guies d'Arrel
- Umániko, d’Ilunion Hotels
- Rutes gastronòmiques sostenibles d’Extremadura, de la Junta de Extremadura i la Dirección General de Turismo
- Projecte de transformació sostenible, de Terraza Group
- TRAM Barcelona Open, de TRAM Barcelona Open - Fundación Cruyff
Through Digitalization
- Projecte europeu BEFuture, de l’Agència Catalana de Turisme - Catalunya Convention Bureau
- SMARTCAMP, de l’Associació de Càmpings de Girona
- Bookline.ai AI Agents para el sector Travel, de bookline.ai
- AI Trainer, d’HBX Group
- BRICKLY, d’Hotelier Services
- MyChefTool, de MyChefTool
- KITT, el teu agent virtual amb IA, de The Hotels Network
Through Research
- El càmping: Història dels càmpings a Catalunya, de l’Associació de Càmpings de Girona
- Cátedra Internacional de Inteligencia Turística de la Región de Murcia CIITUR, de l’Instituto de Turismo de la Región de Murcia —ITREM— i la Universidad Católica de Murcia —UCAM
- Llibre FOOD DESIGN. LA GUÍA DEL DISEÑO ALIMENTARIO, d’ESTUDIO FREIXES PLA
- Desarrollo de los ejes de los destinos turísticos inteligentes en los hoteles de la Comunidad Valenciana, de la Universitat d’Alacant
- Ús de les ressenyes en línia per a la intel·ligència turística i l'establiment d'estàndards d'avaluació transparents i fiables (TourRev), de la Universitat de Lleida i Universitat de Murcia
Consulta tota la informació sobre les candidatures finalistes.