Gestió Turística de les Destinacions Urbanes Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà
Import des de: 4757 €

Introducció

El màster oficial en Innovació de la Gestió de les Destinacions Urbanes prepara professionals experts en la gestió del Turisme Urbà, un segment turístic innovador i en contínua expansió. Les ciutats ofereixen un ventall enorme de productes i serveis turístics adaptats a tot tipus de demandes, constituint l’escenari per excel·lència del turisme del segle XXI. La ciutat acumula museus, centres culturals i esdeveniments artístics i esdevé un marc ideal per al turisme de negocis, congressos i reunions.

Actualment, les destinacions urbanes són les principals receptores de Turisme del món, cas de New York, París i Londres, o bé d’Istanbul, Rio de Janeiro i Barcelona, per citar alguns noms d’èxit. La ciutat esdevé, per una banda, un escenari on el patrimoni monumental es combina amb l’imaginari col·lectiu i un ‘estil de vida’ –un way of life— que atreu a milions de visitants. Per altra banda, la ciutat ofereix al turista la possibilitat de gaudir d’un ventall enorme d’experiències i emocions.

L’expansió creixent del Turisme Urbà de professionals que combinin l’expertesa en Turisme amb el domini de les tècniques de la gestió i la planificació urbana. L’èxit d’una destinació requereix experts en gestió de fluxos i mobilitat turística, creació de nous productes, gestió d’events, congressos i reunions, disseny d’itineraris urbans, gestió de la seguretat pública o gestió dels conflictes de convivència ciutadà-turista, entre altres aspectes relacionats amb el Turisme Urbà.

Tot això s’aborda en el màster en Innovació de la Gestió de les Destinacions Urbanes. Un màster que tracta un segment emergent de l’economia global i que compta amb el valor afegit de poder conèixer de primera mà els factors que han contribuït a l’èxit turístic de Barcelona.