Fotografia de: Raons per cursar aquest màster |  Gestió Turística de les Destinacions Urbanes
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar aquest màster
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2021

Raons per cursar aquest màster

  • És l’únic màster oficial d’Espanya que tracta específicament de la gestió de destinacions urbanes i que, a més, ho fa des d’un enfocament transversal en innovació. Com que parteix d’exemples de planificació territorial actuals, els seus continguts estan constantment actualitzats i inclouen les últimes novetats del sector.

  • Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà conèixer les últimes tendències en gestió territorial: l’ús de la gammificació en productes turístics, estratègies de city marketing, estratègies per descongestionar els espais turístics saturats o com afrontar els reptes sobre emergència climàtica, seguretat i turisme, entre d’altres.

  • Et permet fer pràctiques en més de 500 empreses del sector del turisme, incloses les principals organitzacions turístiques com l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci Turístic de Barcelona, associacions com Amics de la Rambla o Xarxa de Municipis Indians, o consultories com Advanced Leisure Services o Vivential Value, entre d’altres.

  • Rebràs classes per part de professionals que treballen en empreses turístiques i que tenen una reputada trajectòria en gestió turística.

  • Amb el teu Treball de Final de Màster podràs optar a una beca de la Direcció General de Turisme, a una distinció de Redintur o a publicar en les revistes acadèmiques del CETT-UB.

Què en pensen els nostres estudiants?

Leila Satbec
He après com gestionar els reptes de les grans ciutats del món en una classe amb alumnes internacionals
Leila Satbec
Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural