Fotografia de: Raons per cursar aquest màster | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar aquest màster
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Raons per cursar aquest màster

  • És un dels pocs màsters oficials d’Espanya que tracta específicament de la gestió del turisme gastronòmic, un àmbit en què pocs centres estan especialitzats. En aquest sentit, els 50 anys de trajectòria gastronòmica del CETT-UB aporten una sòlida garantia de qualitat, experiència, contactes i coneixement profund del sector.

  • Inclou un extens programa d’activitats que t’obrirà les portes a les últimes tendències en turisme gastronòmic: visitaràs una de les principals destinacions enogastronòmiques, presenciaràs demostracions de productes i de cuina d’avantguarda amb professors cuiners del Grau de Ciències Gastronòmiques i Culinàries, i assistiràs als congressos i fires gastronòmiques més rellevants de Barcelona: Fòrum Gastronòmic, Alimentaria, B-Travel, etc.

  • Et permet fer pràctiques en empreses i entitats que formen part de la cadena de valor del turisme gastronòmic, incloses empreses investigadores com la Fundació Alícia, ODELA i l’Agència Catalana de Turisme, o consultors turístics, cellers i productors visitables, entre d’altres.

  • Rebràs classes per part de professionals que treballen en empreses turístiques i que tenen una reputada trajectòria en turisme gastronòmic: César Cánovas, Mejor Sommelier de España 2002 i 2005, Premio Nacional de Gastronomía 2012 i un dels impulsors del projecte Wineissocial, o Damià Serrano, expert en enoturisme i director de Marketing d’Experiències i Investigació de l’Agència Catalana de Turisme, entre d’altres.

  • Amb el teu Treball de Final de Màster podràs optar a una beca de la Direcció General de Turisme, a una distinció de Redintur o a publicar en les revistes acadèmiques del CETT-UB.

  • Les increïbles instal·lacions tècniques del CETT-UB et permetran experimentar la cuina d’avantguarda de primera mà: les aules de preelaboracions, el taller de cuina, l’aula tecnoculinària, l’aula cuina demostració o l’espai dels sentits són equipaments moderns i tecnològics on podràs ser testimoni de les últimes creacions gastronòmiques.