Fotografia de: Raons per cursar aquest màster | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar aquest màster
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Raons per cursar aquest màster

  • És l’únic d’Espanya que tracta específicament de la gestió turística del patrimoni natural, és a dir, les estratègies per protegir, gestionar i ordenar el paisatge, els jardins, els monuments i els parcs naturals d’un territori.

  • Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà conèixer les últimes tendències en turisme: visitaràs el Museu Egipci de Barcelona, on t’explicaran el seu singular model de comercialització; descobriràs com crear un producte turístic cultural gràcies a les TIC, i participaràs en masterclass específiques sobre turisme creatiu i inclusió cultural per part d’experts del sector.

  • Et permet fer pràctiques en més de 500 empreses del sector del turisme, incloses les principals administracions públiques, museus i equipaments patrimonials com ara Casa Vicens, Schola Didactica Activa, Agència Catalana del Turisme, Agència Catalana del Patrimoni, MNAC, Xarxa de Turisme Industrial, Espais Escrits, etc.

  • Rebràs classes per part de professionals que treballen en empreses turístiques i que tenen una reputada trajectòria en gestió turística: Caroline Couret, CEO del Creative Tourism Network; Claudia Torner, coordinadora del programa Acerca Cultura, o Albert Sierra, responsable del programa de noves tecnologies de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entre d’altres.

  • Amb el teu Treball de Final de Màster podràs optar a una beca de la Direcció General de Turisme, a una distinció de Redintur, la Xarxa Universitària de Postgraus en Turisme , o a publicar en les revistes acadèmiques del CETT-UB. El 2019,, un estudiant d’aquesta especialitat va ser guardonat amb un premi extraordinari al millor Teball de Final de Màster per part de Redintur.